.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Sunday, April 17, 2011

Rindu Pada Si Samseng Rumah...

Hari nie aku teramat la sedih...
Dah beberape hari touching je lebih...
Huhuhu...
Sebenarnye aku rindu pada samseng2 di rumah aku...
Dorang dah x de sekarang nie...
Rindu sangat2 nak kene buli, nak kene belasah n macam2 lagi...

Bile dorang dah x de...
Terasa sangat2...
Huhuhuhu...
Mesti korang nak tau kan sape samseng2 tu...
Samseng2 kecik...
Nie la samseng2 yang aku cakapkan td...
Dorang nie bukan la samseng sangat..
Tapi kadang2 memang samseng pon...
Aku rindu sangat2 dengan telatah dorang nie...

Tiap petang bile aku balik keje...
Akan ade roadblock depan rumah aku...
Dorang nie la yang wat roadblock...
Tahan aku n soh aku bawak dorg2 jalan2...
Kalau aku x bawak...
Alamat x dapat masuk rumah la aku..
Huhuhu...

Tiap2 pagi dah jadi rutin baru baru...
Kene bawak si abang g beli nasi lemak...
Sebab die memang suke mkn ns lemak...
Kalau aku x bawak...
Memang sepanjang hari die akan merajok ngan aku...
Pastu bile aku balik keje...
Aku akan nampak SHICO tergantung kat ampaian sebab dah basah....
Mesti si abang mandikan SHICO aku...
Aduuss.... Kene lagi...
Along n SHICO
Mungkin korang ingat aku akan aman tido ari ahad kan...
Itu x pernah berlaku sebab samseng dua beradik nie akan datang kerumah aku...
Sebabnye, asyik melalak je kat umah ibu die...
So, sebabkan ibu die x tahan, ibu die pon antar la kat umah mak aku @ mak die...
Bile die masok je bilik aku...
Bende first yang die akan buat...
Lompat2 atas katil aku sambil menyanyi...
Alahai... Kalau suare sedap x pe la...
Memekak je...
Huhuhuhu...

Tu kisah si abg...
Kisah si adik pulak...
Die akan pandang aku tiap kali aku lalu depan die...
Bile aku dah siap2 pakai tudung...
Die pon start la melalak...
Aduuhai... Tu tandenye soh aku angkat la tu...
Eeeee... x padan ngan kecik same je perangai adik n abg nie...
Kalau aku x angkat...
Si abg akan pegi kat si adik n aca2 nak dukung...
Takot plak aku tengok... Bek aku je yg dukung...
Huhuhuhu...

Ermmm...
Tu la serba sedikit cite pasal dua orang samseng kat umah aku nie...
Tapi dorang dah x de dah...
Dorang ikot ayah n ibu dorang balik kampung...
Ayah dorang kene ambik alih kebun arwah atok dorang...
Aduhai... Memang aku x nafikan aku betol2 rindukan dorang...
Wawawawa...
Airmate nak meleleh dah nie...

Dah cukup...
Aku dah start touching dah nie...
Huhuhu...

p/s:-ari nie pon kene smile jugak... 
malu la orang nampak aku nangis...
huhuhu... (^_^)