.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, April 14, 2011

Member oh member...

Hmmm dah lame x update blog...
Maaf la ye...
Keadaan x mengizinkanlah...
Kerja banyak lorr...
Huhuhuhu...
X pe, biar aku cite sket pengalaman aku sepanjang aku x update blog nie...
Ade la beberapa hari nie...
Aku x kuar lunch...
Pastu petang balik lambat plak tu...
Sampai malam la jugak...
Huhuhuhu...
Bukan sengaje...
Tapi kerja yang menyebabkan aku kene balik lambat...

Errrmm...
Kalau korang nak tau...
Setiap kali aku x kuar g lunch...
Petang tu mesti aku dapat meseg...
Meseg die lebih kurang cam nie... 

Mmbr    : Balik lambat ker??
Me        :Ha'ah... Banyak kerja...
Mmbr    : Tadi lunch x kuar, pastu nak kerja sampai mlm lg...
Me       :X lapar la...
Mmbr   : Yela tu... T sakit langsung x leh wat kerja...
Me       :Errrmmm... ok jer la... x de pape....
Mmbr  : Ikot ko la... Tapi, t kalo sakit siap la... Orang ckp x nak dengar...
Me      :Ye... t balik aku mkn la...

Ha', lebih kurang cam tu la dialog aku ngan mmbr nie...
Hehehehe...
Ade jugak org nak ambik berat pasal aku...
Ngee...
Dan ayat die sebelom blk...

Mmbr : Aku blk dulu... t ko blk take care...
Me     : Ok boss... ko pon same... ngee...
Hahahaha...
Sweetnye la rase...
W'laupon bahasa yang kami gunekan x sweet langsung...
Hehehehehe...
Dah cukup... Malas nak merapu byk2...
Hehehehe...



p/s: jangan sebok nak tau siapa gerangan yang ckp cam tu kat aku k...
Ngeee... (^_^)