.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, March 24, 2011

Salah Sangka....

Semalam saya tahu kamoo bukak FB....
Saya tahu kamoo tengak wall saya...
Dan...
Saya tahu kamoo dah salah sangka dengan ape yang saya letak kat wall saya...



Kamoo...
Saya x de niat ape2 pon...
Dia tu kawan saya je la...
Kamoo janganlah salah sangka dengan saya...
Kamoo merajok dengan saya sampai tak tunggu saya balik keje semalam...
Malam tadi pon kamoo tak de jugak...
Saya cari kamoo...

Kamoo...
Cube kamoo tanye kat saya dulu kalau kamoo nak tahu kebenaran...
Jangan la buat andaian sendiri...
Jangan la merajok cam nie skali...

Errrmmm..
Macam mane saya nk explain kat kamoo kalau kamoo x tanye dekat saya...
Kamoo.... Jangan merajok k...
Susah hati saya jadinye...
Saya tak nak kamoo salah sangka...
Jangan ulangi kesilapan ex saya dulu...
Setiap masalah ade jalan penyelesaiannya...

Errmmm....
Saya harap...
Saya ade kesempatan untuk terangkan segalanya pada awak... 



p/s:- Dia salah sangka, dia ingat yang kat wall saya tu bf saya...
Huhuhuhu...
Mood:- x de perasaan...

Nak Lari...

Hari nie aku rase cam nak menjerit sekuat hati jer....
Hati aku tak tenang...
Aku nak lari jauh2 dari cnie...
Aku perlukan ketenangan yang teramat sangat...
Aku perlukan cuti yang panjang...
Aku perlu lari untuk cari kekuatan, ketenangan dan clearkan balik memori otak aku nie...



Ya Allah...
Tabahkanlah hati ku....
Kuatkanlah semangat aku...

Aku pun tak tau nape aku jadi cam nie...
Hidup makin complicated jer...
Macam mane aku nak hadapi semua nie....
Aku nak duduk sendirian...
Aku nak tenangkan jiwa...
Aku perlukan tempat yang x de complicated cam sekarang nie...

Sesungguhnya aku redha dengan qada dan qadar Allah...


p/s:- kalau aku pelari pecut, mesti aku dah lari jauh2 dah...
apepon... 
kekalkan senyuman... (^_^)