.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Wednesday, March 9, 2011

Tak Keruan...

Sekarang nie time lunch...
Malas rasenye nak kuar...
Minggu nie aku x kuar lunch langsung dengan budak2 ofis...
Errrmmm... Tah la banyak sangat bende aku pk...
Nak share ngan korang, tapi x tau la nak share ape sbb aku pk merapu2 jer...
Huhuhuhu..

Hari nie agak tekanan perasaan la...
Boss aku bagi keje merapu2 kat aku....
Wawwawaw...
Bukan aku x tau or x nak buat....
Tapi kalo aku buat, deptment len dah goyang kaki la....
Suke bagi aku wat keje orang...
Keje aku yang berlambak tu sape nk wat...
Huhuhuhuu....

Errrmmm...
Korang nak tau x???
Ade sebab sebenarnye nape aku x kuar lunch...
Aku nak bagi 2 orang kawan aku nie kenal hati budi masg2...
X nak kacau daun la...
Hehehehhe...
Kalo aku ade t, mesti yang hak jate x keruan...
Sebab ape???
Hanye aku, die n sorang kawan aku nie jer yang tau....
Hahhahahha....

K la..
Wish gud luck kat 2 orang kawan saye nie...
Hehehhehe...


p/s:-teruskan misi tok satukan mereka...
hehehehhe.... (^_^)