.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, March 3, 2011

DIA lagi...

Malam tadi men badminton cam biase...
Tapi balik awal, kol 10.30 aku dah blk dah...
Memang niat x nak g sbb sakit perut n blakang...
Tapi ade la sorang kawan tu, sebok soh aku g jugak...
Eerrmmm g jugak la...

Balik tu aku lalu kat kedai depan tu...
Usha-usha la DIA ade ke x...
Ade la pulak...
Hehehehe...
Bukan aku gatal ye...
Dah tu satu-satunye jalan aku nak blk kat umah...

Aku nampak DIA, DIA pon nampak aku...
Tapi aku cam biasa la...
Buat-buat x nampak...
Hehehehe....
Sampai je kat umah adik aku pulak merengek nak ajak g beli sup...
Alahai ponatnye la..
Tapi x pe...
Mungkin leh nampak DIA lagi....
Hehehehhe...

Tapi menghampakan tol...
Aku sampai je kat kedai tu, DIA dah start motor nak balk....
Huhuhuhu...
DIA pon x nampak aku...
Errrmmm...
X pela....
Insyaallah, len kali leh jumpe lg...



p/s:- So... rajin2 la awak g men badminton cik akma, t len jumpe DIA lg... 
hehehehehe... (^_^) (tapi time balk jer la)

Tentang KAMOO....

Kamoo...
Kenapa kamoo cam nie...
Kamoo menyiksa jiwa saye...
Kan saye dah janji nak larikan diri dari kamoo...
Please la...
Saye x nak bermin dengan api...

Kamoo berilah peluang pada orang len...
Saye memang x nak kat kamoo...
Errrmmm...
Entah la, mungkin mulut saye je yang cakap cam to....
Tapi hati????
Hanya ALLAH yang maha mengetahui....

Tapi ape pon, saye akan cube berusaha tok menjauhkan diri dari kamoo...
JANJI...
Tapi dengan 1 syarat....
Kamoo jangan cube nak ambik hati saye tau...
Orang cakap kamoo nie sombong, x ramah n pendiam..
Tapi....
Kenapa bile kita berdua jer, kamoo jadi lain...

Membebel je lebih....
Hehehehe....
X pe la...
Semoga ade orang len yang akan terhibur dengan telatah nakal kamoo...
Semoga orang lain rase ape yang saye penah rase and sedang rase....


p/s:-Kamoo tu sape erk??? biar saye je tau k...
(^_^)