.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Wednesday, February 16, 2011

Tersuka???

Adoyai...
Aku x tau la ape perasaan aku sekarang nie....
Bile aku tengok die je aku jadi happy tiba2...
Jantung cam nak gugur jer...
Adooiii...
Tuluunnnn...
X ske perasaan cam nie...

Dulu aku x rase pon cam nie...
Tapi sejak2 1, 2 peristiwa yg membabitkan aku ngan die nie...
Aku rase cam nie la...
Cam bengong2 sket...
Hahahahha...

Kalo korang tau sape....
Mesti korang gelakkan aku...
Lagi2 kalo mmbr2 yg agak rapat ngan aku tau....
Wawwawawa....

Ehem2... Tapi aku x nk layan sangt la kebengongan aku nie....
Biar la, nak jadi pe pon...
Tapi....
Kalo korang2 nmpak aku senyum sorg2...
Jangan tanye nape tau...
Hehehehe...

K la...
T kalo ade story baru tentang si DIA....
Aku cite lagi k...
Hehehehe....



p/s:- korang jgn bocor rahsia plak tau kat si DIA tu... 
hehehehhe.... (^_^)

Peluang kedua...

Mesti ke bagi peluang kedua pada seseorang yang dah kecewakan kita???
Mesti ke ade peluang kedua tu???
Errrmm...
Bagi aku peluang kedua tok menjadi seorang kawan mgkin boleh....
Tapi, kalo nak jd cam dulu... 
Memang x boleh...

Bukan aku x cuba...
Tapi, dah puas aku cari kat setiap inci dalam hati aku..
Still x de lagi die kat mane2...
Die dah x de langsung dalam hati aku...

Ermmm...
Mungkin kita telah ditakdirkan tok berkawan jer....
Maaff...

Tapikan....
Betol ke, org kate bile kita dah berpisah tok kali pertama...
Bile kita bersama untuk kali kedua, hati n perasaan kita x kan sama cam mula2 dulu...
Betol ker???
Aku tau nie pon dari sorg kawan...
Mungkin kawan aku penah alami...
Errrmmm....

Ape pendapat korang????



p/s:- cinta yang suci adalah cinta yg ikhlas tanpa memandang rupa, harta dan kedudukan....
cintalah seseorng kerana ALLAH... (^_^)