.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, February 10, 2011

Cerita Cinta TIRAMISU...

Semalam episod akhir cerita TIRAMISU..
Ermmm... Bile aku pk blk jalan cerita TIRAMISU nie...
Tetibe jer aku terfikir...
Kalo dah memang jodoh x kemana...
Datanglah dugaan sebesar mana pon...
Hadirlah beribu wanita/lelaki pon...
Kalo dah memang takdir tok bersama....
Bersama jugak akhirnya....

Ermmmmm...
Adakah aku jugak cam tu???
Adakah penantian 7 tahun aku akan berakhir???
Insyaallah...
Semoga ALLAH memberikan yg terbaek tok aku...
W'laupon bukan dengan si die...

Kepada awak...
Thank sbb sudi jadi kawan saye...
W'laupon antara kita x de siapa yg berani luahkan perasaan...
Dari dulu sampai sekarang....
Sama ada saya atau pon awak...
Kita sama2 sntiasa mendoakan yg terbaek dalam hidup masing2...
Semoga ALLAH izinkan kita terus berkawan sampai bila2...
Amin....


p/s:- korang jgn bocor rahsia yg aku ske kat die tau.... 
hehehehhe...
kalo korg nk tau sape die... g cari kat fb...
(^_^)

Amirulhadi???

Ha', ari nie aku nk share ngan korang pasal seorg pemain bola nie....
Aku rase korang dah tau sape...
Kat tittle tu pon aku dah mention name die...
Hehehehe...

Terexcited sudah....
Hehehehe....
X tau la nape aku suke sgt dgn si Amirulhadi nie...
Kadang2 bile org sebot name die pon aku dah x keruan...
Hahahahaha...
Ngok kan aku nie...

Aku x kisah la org nk cakap ape pasal die, tp yg aku tau....
Aku suke tgk care die men bola....
Hahahhaha...
Aku slalu mntk kat abg aku no telefon si Amirulhadi nie....
Tapi abg aku suke bg jawapan yg menghampakan....
Korang nak tau x pe jawapan abg aku....
"Gile ke ape, mane la abg nk dapt no telefon die"...
Huhuhuhu...
Sedih betol....

Hahahahahha...
Ngokkan aku nie...
Hehehehehe....

Dah la merapu jer aku nie kan....
Hehehehehe....
Tapi kan, kalo korg ade no die...
Bagitau aku k...
Hahahahhahaha....



p/s:- X mgkn org famous cam die nk pandg aku kan,kan,kan... 
Ape pon, gud luck to u Amirulhadi...
(^_^)