.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Saturday, January 15, 2011

Semalam...

Semalam 15/1/2011
Ermmm cam ne nk mule erk... 
X pe, aku start dari aku mula bukak mta 15/1/2011 sampai la aku tutup mate 15/1/2011...
Aku bgn cam biase la kol 6.30pg, dapat msg dari sorg kwn nie, tiba2 jer aku seyum sorg2... hahahhaha... x bace pon lg msg tu, tp dah senyum, giler tol... hahahahha....tibe2 jer, senyumn aku hilang, die tny pasal blog aku??? nape ngan blog aku??? tibe2 jer x sedap ati... wawwawwa... ape salah blog aku???.... aku balas msg tu tp die x bls, tdo lg la tu... heheheheh.... tiba2 jer rase semangat, aku pon bgn n bagi baby2 fish aku mkn... pastu sbb kan mood aku baek, aku g la wat breakfast, yg terfast skali tok family aku.... (slalunye malas, g beli jer) huhuhuuh.... dan terhasil la nasi gorg yg x tau ape rasenye... hehehehe...

Bile adk gemok aku dah bgn, aku pon mendera die dgn operasi mengemas bilik... wawawwawa.. kecian die, tp die layan jer perangai kakak die nie... hehehehe... Sambil kems2 tu smpt la msg ngan kawan yg antr msg pg, td, nakal tol die tu, cmpk sg klang tau la... hahahhaha... Kemas punye kemas, aku tgk jam dah kol 2.. adoi, patut la bdn bau semacam.. hahahhaha... operasi membersihkan dri pon di jalankan...

Bile dah siap sume, aku pon melandingkan diri di atas katil... baru jer aku nk tdo, abg sepupu aku m'ganggu hidop aku... wawwwawa... ajak aku teman g shopping... alaaa... x der mood nie, tp sbbkan kecian dgr suara die, aku pon siap jugak la... huhhuhuhu (terpakse)....

Abg aku nie ckp nk g shopping, tp melalut g mane tah, die nk jual aku ker??? wawwwwa takotnye... dalam kete tu aku dgr die dok membebel jer... huhuhu... dah lepas 2 jam membebel baru la aku tau yg sebenarnye abg aku sorg nie br putus cinta... huhuhu... kecian tol... jadi giler sbb puts cinta.... hahahhaha.... 

Tiba2 jer aku tgk kat luar kete, aku dah smp kat k.sel.... wawawawwa... takot,... mase abg aku tu g isi myk, aku msg la kat kwn aku sorg nie, aku taip "kalo kol 9 akma x balk, cari tau... kene culik... wawawwawawa" die msg n kol aku, tp aku x dpt nk jwp n bls sbb abg aku dah msk dlm kete.. die x bg aku msg or jwp kol sbb die kate "abg ckp ngan adik, jgn la men tepon"... awawwawa.... zalim tol... 

Aku x tau bile mase aku smp kat Taman Kelip2... huhuhu.. cantik, jugak tmpt tu, nmpk kelip2... hehehehe... tgh aku tgk2 kelip2 tu tiba2 abg aku ajak nek smpan g tmpt yg byk kelip2... nak nangis aku sbb aku takot nek sampan atau paling tepat lg x penah nek sampan... huhuhu... penat aku pujuk n rayu ckp x nak, last 2die ckp nk blk... Alhamdulliah, selamat aku... 

Bile dah dekat ngan umah aku, tiba2 jer die teros smp bandar klang, ngong tol la... dah la mate aku dah ngantok, die nk g mane plak lg nie... huhuhuh... aku pon layan jer la, malas byk ckp, kang die merapu g tmpt len br padan muke aku... huhuhuh... ooo rupe2 nye die nk ajak aku g mkn pizza kt klang... hehehehe... bgs2 perot pon lapar gak nie... tp baru mkn 2 slide dah kenyang.... abg aku pakse mkn jugak.. wawawawa... nk x nak,mkn je la... huhuhuh... 

Lepas mkn tu, aku confiden giler die nk antar aku balk... last2 die ckp nk g genting... wawawwawa... nk nangis aku dlm kete tu... aku ckp aku nk keje sok, jd die pon lepaskan la aku tanpa mntk wang tebusan... hahahahha... selamatkan... dah selamat smp umah, aku g mnd n melandingkan dri atas katil...

Tiba2 aku teringat sesesorg yg tgh tgg aku... huhuhu.. kesian die, aku pon msg la bgtau dah slamat smp... huhuhuh... aku msg sekejap jer ngan die sbb mate dah ngantok... huhuhu... ayat last dlm msg die cam nk msg lg ngan aku... tp maaf la awak, sye betol2 dh ngantok... huhuhu... t sok sye msg awk lg k... hehhehehe.... 

Selamat malam... hahhaha... smp ctu je la cite semalam... 
Adegan culik aku sbb nk luahkan perasaan kecewa sbb putus cinta... hahhahaha....
Anyway, ape pon sume tu pengalaman baru aku dapat, tempt baru pon aku dpt g... heehehehe...
K la, xnak merepek smbil mkn kerepek dah... hahhahaha....

Ingatlah, cinta 1 anugerah dari Allah yang sangat indah....
(^_^)