.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Wednesday, January 12, 2011

X-t-v-t Baru Aku....

Sejak keje kat cnie... aku dah de aktiviti baru... hehehehe...
1. Men Badminton....
 -  aku slalu men ngan bdk2 ofis, yg tukang bayar wit sewa court, of coz la boss aku... hehehehe
 - aku men tiap mlm selase n khamis...
 - tapi aku slalu kene men kat luar court, huhuhu.. org x pndai men la katakan...
 - bile g jer, aku mmg xkan bwk raket sndr, sbb aku mls... hehehehe.. (ini rahsia kita tau)...
   hahahhahaha
 - ala, dorg tu ske buli aku bile men, dorg ingat aku x tau men la tu.... aku tunjk madel aku dapt naib
   johan men bdmntn tau la... hahahahha (nie pon rahsia jugak tau)
 - lepas men bdmntn, kadg2 aku ikot dorg g minum or mkn... huhuhu... bukan seng aku nk kuar mlm... 
    huhuhuhu...
 - tapi pape pon, bdmntn leh wat aku hilangkan tension.... (^_^)



2. Jogging...
 - aku mmg slalu jogging pon, tapi sejak kenal ckin, aku slalu teman die g jogging...
 - org slalu perli aku, wat per nk jogging sbb aku dah kurus, tp dorg x tau aku jogging sbb aku nk sehat
   n nk release tension... huhuhuhu.. (dorg mmg x paham)
 - aku n ckin slalu jogging kat Tasik Bukit Raja... hehehehe... best jugak kat ctu...
 - kadg2 bukan jogging sgt pon, jln2 n ambk gmbr jer lebih... huhuhu...
 -  bak kate pepatah, "smbl b'jogging, kita ambk gmbr)... hahhahaha... (pepatah tu aku reka sendr)...
     hehhehe



3. Men bowling n tgk wayang...
 -  bowling??? dah 3 tahun aku x men sbb ex aku dlu x ske men bowlg @ lebih tepat lg x tau men
   bowling... huhuhu...
- tapi lepas putus n keje kat cnie, aku men balik sbb cam best jer tgk dorg men...
- dah lame tgglkan dunia bowling, menyebabkan sume skill aku hilang... huhuhuhu (kene menuntut 
  balik ngan abg aku nie)
 - mmbr2 yg slalu g bowling ngan aku ialah ckin n wan... adk2 aku pon rajin gak ajak aku g bowling...  
   hehehehhe
 - wayang??? tu x yah ckp la sbb aku mmg kaki wayng.. hehehehe...
 - tapi sejak keje kat cnie jarang dah la, sbb pennat kot balk keje nk g tgk wayang... silap ari bulan
   wayang tu yg tgk aku... huhuhuh



4. Ronda-ronda....
 - yang nie mmg aku susah sgt nk wat... sbb aku bukn ske kuar umah pon... hehhehehe...
 - tapi ade la sorg hamba Allah nie, ske sgt ajk aku g ronda2... hahahhaha.. siapa??? rahsialah... 
   hehehehe
 -  aku mmg x ske kuar umah dari dulu lg, lg2 kalo mlm...mmg aku x ske... tp kalo ade sbb aku kuar
    jer...  hehehehe
 -  family marah??? x la, mmg sifat aku cam tu... huhuhuh... (anak dara la katakan)... hehehehe..



Dah! cukup akma, jgn nak merapu byk2... hehehehe...
k la, t kalo aku nk merapu lagi, aku merapu la k... hehehehe..
Ariyossss..... (^_^)

Jangan Terlalu Berharap...

Hari nie sye cam happy sgt2 jer.... tp x tau nape... hehehehhe...
Mybe sbb happy semalam terbawa ke hari nie kot... hehehehhe....

Kenapa ngan semalam erk????

Hehehehe....
Die cakap something yg wat sye happy kot...
Tah la, kadg2 sye pon x paham ape perasaan sye kat die...
Kawan??? or what???
Aduuiii...
Pening gak pale kalo pk, tp biar la...
Diam, Dengar n Tengokkan jer....

Ermmm...
Tapi sye dah pujuk hati sye supye jgn happy sgt...
Jangan terlalu mengharap kebahagiaan, jika kita x pasti ia milik kita....
Apa pon yg jadi n bakal terjadi, terimalah dgn hati yg terbuka...
Tapi pape pon, sye tetap terima die sebgai kwn sye...
Insyaallah, ade jodoh x kemana...

Aminnn....