.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, January 6, 2011

Kemarahan Memuncak....

Hari nie aku nak luahkan segala apa yang aku rase skunk kat dalam blog nie....
Ade la sorang bakal penghuni NERAKA nie....
Wat aku marah sangat2 hari nie....
Aku x penah sebengang n semarah nie....
Eeeeee......
Kenapa la die x de disaat aku tengah marah nie.....
Aku dapat bayangkan macam mane kalo die de skunk nie....
Aku nk tumbok2 muke die, aku nk sepak2 die....
Menyakitkan hati aku tol.....

Ape tah masalah die dengki sangat ngan aku...
Tau la die bayar gaji aku, tapi x yah la nak dajal aku cam tu skali...
Bongok tahap Tapir...
huhuhuhu (kesian tapir, die x bersalah pon)....
Dah la gaji kedekot, keje nk soh wat lebih, pakse keje overtime, x bg cti ari ahad....
Macam sengal x????

Aku marah nie pon sebab dah x tahan dah....
Penat kot aku sabar ari2...
Tah sape nak backup aku pon x tau la...
Kalo ikot kepala aku dah lameaku maki je pompuan giler tu....
Tapi sbb aku ikot kate hati aku yang x reti nk marah2 org nie, aku relex je dulu....

Ya Allah...
Sesungguhnye aku lupa, perasaan marah itu dtgnya dari hasutan syaitan...
Astarafirullahhalazim.....

Alhamdullillah, nasib baek aku cepat beristifar... 
Balik nie harap dapat jumpa die la...
Nak luahkan pe yang aku rase and nak tengok muke die...
Hehehehehe..
Windu???
Yupp... 
Hehehehe... Tapi biar aku jer yang tau k... .
Gud luck to u akma....