.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Tuesday, April 26, 2011

Available???

Pagi nie aku agak ngantok...
Sebabnye malam tadi aku tak dapat nak tido..
Badan letih tapi mate tak mau lelap jugak....
Nie sume gara2 jawapan dan soalan spontan Dia malam tadi...
Wawawawa...
Sakit jiwa, sakit otak, sakit akal...
Tak dapat nak pk ape dah...
Huhuhu...
Ermmm....
Malam tadi Dia tanye aku...
Dia tau aku nie single...
Tapi available ke tak???
Aku pon gelak je la...
Tapi soalan Die tu betol2 wat jantung aku hampir gugur ke tanah...
Nasib baik sempat sambut balik...
Huhuhu...
Disebabkan aku tak boleh tido...
Aku g la mesej kawan aku...
Aku cite la sikit pasal bende yang jadi tu kat die...
Pastu die kate... "ikot la kate hati, sebab hati lagi dekat dengan kita"
Aku pon balas la balik meseg die... "tapi, x sampai hati nak kecewakan org lain"
Last skali die balik nie... "tapi, sampai hati ke nak kecewakan diri sendiri"
Errrmm....
Last mesej die wat aku berfikir balik dengan keputusan yang akan aku wat...

Semoga hari nie akan terjawap semua persoalan yang aku mahukan...
(^_^)
p/s:-kali nie aku x boleh bgtau sape DIA tu... 
n sape kawan aku tu... hehehe... 


No comments:

Post a Comment