.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, March 3, 2011

DIA lagi...

Malam tadi men badminton cam biase...
Tapi balik awal, kol 10.30 aku dah blk dah...
Memang niat x nak g sbb sakit perut n blakang...
Tapi ade la sorang kawan tu, sebok soh aku g jugak...
Eerrmmm g jugak la...

Balik tu aku lalu kat kedai depan tu...
Usha-usha la DIA ade ke x...
Ade la pulak...
Hehehehe...
Bukan aku gatal ye...
Dah tu satu-satunye jalan aku nak blk kat umah...

Aku nampak DIA, DIA pon nampak aku...
Tapi aku cam biasa la...
Buat-buat x nampak...
Hehehehe....
Sampai je kat umah adik aku pulak merengek nak ajak g beli sup...
Alahai ponatnye la..
Tapi x pe...
Mungkin leh nampak DIA lagi....
Hehehehhe...

Tapi menghampakan tol...
Aku sampai je kat kedai tu, DIA dah start motor nak balk....
Huhuhuhu...
DIA pon x nampak aku...
Errrmmm...
X pela....
Insyaallah, len kali leh jumpe lg...



p/s:- So... rajin2 la awak g men badminton cik akma, t len jumpe DIA lg... 
hehehehehe... (^_^) (tapi time balk jer la)

No comments:

Post a Comment