.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Friday, March 4, 2011

DIA lagi lagi...

Malam tadi x de aktiviti menarik pon yang aku wat...
Duduk rumah tengok tv jer...
Tengah baring sambil tgk tv, tiba2 ade mesej masok plak...
Aku pon tengok la dengan rase malas....
Rupe2 nye msg dari YM...
Ade org add aku la pulak...
Hehehe...

Aku pon dengan bengong nye men accept jer...
Aku pon x tengok sape yg add tu...
Eeee bengong kan aku nie...
Lepas aku accept YM aku tu...
Ade la beberape mesej masok lagi....
Mesej die lebih kurang cam nie...

YM: aiii
ME: aiii ugak...
YM: kat ne tu???
ME: kat umah la...
YM: tgh wat pe tu??
ME: tgh tgk Kungfu panda...
ME: x kuar ker???
YM: x.. nape nak ajak kuar ker??
ME: eh x la, tny jer...
YM: ooooo
ME: ske huruf o ker???
YM:ha'ah...
YM: k la nak off9...
ME: k bye...

Cam tu la lebih kurang...
Hehehehe...
Lepas setengah jam aku baru terfikir, sape yg add aku tadi erk...
Sape yang chat ngan aku td...
??????
Persoalan mula timbul kat kepala aku nie...
Bile aku check balik, rupe2nye DIA...

Aduussss....
Macammane aku leh x perasan nie...
Wawawawawa...
Terok betolll la akma nie....
Tapi x pe la, ari nie DIA x keje.....
Jadi....
Aku akan tunggu DIA on9 kat FB or YM....
Hehehehhehe....


p/s:-berdebar tunggu DIA on9 dari pagi dari...
and sbb DIA la aku bgan lewat pg td... hehhehehe (^_^)

No comments:

Post a Comment