.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Monday, February 7, 2011

Kelantan...

Cuti 4 hari...
Aku g kelantan wat kali pertama...
Hari rabu malam g, hari sabtu petg balik...
Wawawa... Keletihan yang teramat sangat...
Tapi papehal pon nk say thank sgt2 ti cik ina sbb sudi bawak kami jalan2...
Heheheh....
Next time balik kampung saye kat Melaka plak k....
Hehehehe...
Berbalik pada kelantan...
Banyak tempat pelik yang aku x tau tentang negeri kelantan nie...
Terutamanya... Patung nie....


Takot x??? Lagi 1, binatang nie....


Wawawa... Takot kan... 1st time aku tgk... Jantong macam nk gugur dah... Bile kali kedua lalu, aku dah set kat otak aku tempt nie... comform x pandang dah... huhuhuhu...

Tu je la serba sedikit pasal Negeri Kelantan... Hehehehe...
T kalo ade yg best, aku share ngan korang k....
(^_^)


p/s:- Masok kandang kambing mengembek, masok kandang lembu mengembu... 
(sampai kat kelantan aku kene la paham2kan bahasa kelantan... hehehehe)

No comments:

Post a Comment