.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, February 10, 2011

Amirulhadi???

Ha', ari nie aku nk share ngan korang pasal seorg pemain bola nie....
Aku rase korang dah tau sape...
Kat tittle tu pon aku dah mention name die...
Hehehehe...

Terexcited sudah....
Hehehehe....
X tau la nape aku suke sgt dgn si Amirulhadi nie...
Kadang2 bile org sebot name die pon aku dah x keruan...
Hahahahaha...
Ngok kan aku nie...

Aku x kisah la org nk cakap ape pasal die, tp yg aku tau....
Aku suke tgk care die men bola....
Hahahhaha...
Aku slalu mntk kat abg aku no telefon si Amirulhadi nie....
Tapi abg aku suke bg jawapan yg menghampakan....
Korang nak tau x pe jawapan abg aku....
"Gile ke ape, mane la abg nk dapt no telefon die"...
Huhuhuhu...
Sedih betol....

Hahahahahha...
Ngokkan aku nie...
Hehehehehe....

Dah la merapu jer aku nie kan....
Hehehehehe....
Tapi kan, kalo korg ade no die...
Bagitau aku k...
Hahahahhahaha....



p/s:- X mgkn org famous cam die nk pandg aku kan,kan,kan... 
Ape pon, gud luck to u Amirulhadi...
(^_^)

No comments:

Post a Comment