.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Wednesday, January 12, 2011

X-t-v-t Baru Aku....

Sejak keje kat cnie... aku dah de aktiviti baru... hehehehe...
1. Men Badminton....
 -  aku slalu men ngan bdk2 ofis, yg tukang bayar wit sewa court, of coz la boss aku... hehehehe
 - aku men tiap mlm selase n khamis...
 - tapi aku slalu kene men kat luar court, huhuhu.. org x pndai men la katakan...
 - bile g jer, aku mmg xkan bwk raket sndr, sbb aku mls... hehehehe.. (ini rahsia kita tau)...
   hahahhahaha
 - ala, dorg tu ske buli aku bile men, dorg ingat aku x tau men la tu.... aku tunjk madel aku dapt naib
   johan men bdmntn tau la... hahahahha (nie pon rahsia jugak tau)
 - lepas men bdmntn, kadg2 aku ikot dorg g minum or mkn... huhuhu... bukan seng aku nk kuar mlm... 
    huhuhuhu...
 - tapi pape pon, bdmntn leh wat aku hilangkan tension.... (^_^)



2. Jogging...
 - aku mmg slalu jogging pon, tapi sejak kenal ckin, aku slalu teman die g jogging...
 - org slalu perli aku, wat per nk jogging sbb aku dah kurus, tp dorg x tau aku jogging sbb aku nk sehat
   n nk release tension... huhuhuhu.. (dorg mmg x paham)
 - aku n ckin slalu jogging kat Tasik Bukit Raja... hehehehe... best jugak kat ctu...
 - kadg2 bukan jogging sgt pon, jln2 n ambk gmbr jer lebih... huhuhu...
 -  bak kate pepatah, "smbl b'jogging, kita ambk gmbr)... hahhahaha... (pepatah tu aku reka sendr)...
     hehhehe



3. Men bowling n tgk wayang...
 -  bowling??? dah 3 tahun aku x men sbb ex aku dlu x ske men bowlg @ lebih tepat lg x tau men
   bowling... huhuhu...
- tapi lepas putus n keje kat cnie, aku men balik sbb cam best jer tgk dorg men...
- dah lame tgglkan dunia bowling, menyebabkan sume skill aku hilang... huhuhuhu (kene menuntut 
  balik ngan abg aku nie)
 - mmbr2 yg slalu g bowling ngan aku ialah ckin n wan... adk2 aku pon rajin gak ajak aku g bowling...  
   hehehehhe
 - wayang??? tu x yah ckp la sbb aku mmg kaki wayng.. hehehehe...
 - tapi sejak keje kat cnie jarang dah la, sbb pennat kot balk keje nk g tgk wayang... silap ari bulan
   wayang tu yg tgk aku... huhuhuh



4. Ronda-ronda....
 - yang nie mmg aku susah sgt nk wat... sbb aku bukn ske kuar umah pon... hehhehehe...
 - tapi ade la sorg hamba Allah nie, ske sgt ajk aku g ronda2... hahahhaha.. siapa??? rahsialah... 
   hehehehe
 -  aku mmg x ske kuar umah dari dulu lg, lg2 kalo mlm...mmg aku x ske... tp kalo ade sbb aku kuar
    jer...  hehehehe
 -  family marah??? x la, mmg sifat aku cam tu... huhuhuh... (anak dara la katakan)... hehehehe..



Dah! cukup akma, jgn nak merapu byk2... hehehehe...
k la, t kalo aku nk merapu lagi, aku merapu la k... hehehehe..
Ariyossss..... (^_^)

No comments:

Post a Comment