.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Thursday, January 20, 2011

Diam???

Kalau diam tu salah ke????

Diam salah, cakap pon salah...
Pelik tol la...
Kesedihan melande dri nie tibe2...
Mane x nye, aku diam bukan sebab marah....
Aku diam sebab tension n bengang kat laptop boss aku nie...
Tapi somebody dah terasa dengan kebisuan mulot aku....
X paham tol la...

Aku bukan senang nk marahkan org, kecuali org tu betol2 dah wat aku marah...
Lagipon, kalo marah wat pe nk diam...
Bek aku cakap jer kat die, biar die tau aku marah kat die...

Wawawawa....
Sedih tol rasenye...
X kan sebab bende kecik n gurau2 pon aku nk marah kot...
Kenapa la awak x paham...
Susah sangat ke nk paham...
Adooiiiiiii....

Orang tue2 kate, diam tande setuju....
Tapi aku diam tande, x de mood nk membebel n malas nk bazir suare...

Ermmm...
Kepada awak, maaflah kalo awak terasa dengan kebisuan mulot saye nie...
Saye x tau pon yg awak terase ngan saye...
Maaf ye.... (^_^)


No comments:

Post a Comment