.

Ma Org2 Kampung...

Akma Arifin In Da Blog...

Monday, December 27, 2010

Kamoo Semua Da Best...... (^_^)

adik cayang....
Adik ku cyg...
kamoo sentiasa menceceriakan hari2 angah... 
angah sayang bangat same kamoo... 
terima kasih ye cyg... 
w'laupon kamoo agak nakal, tp kamoo memang seorg yg pandai memujuk, menceriakan n mengembirakan hati angah n w'laupon kamo bukan anak mak, tapi angah tetap syg kamoo.... 
love u syg....

me, ain n mimi....



Ain n mimi...
thank sbb sudi slalu ader bile akak perlukan korang... 
thank sgt2..
korang memang giler n sporting... hehehe... 
rindu plak nk hang out ngan korang, nk men bowling, karaoke, shoping n tgk wayang ngan korang....
hahhaha... rindu sgt2 la...
Gud luck to korang tau....
Akak syg korang cam adk akak sendri.... 
Sayang korang sangat2....




me n ckin
                                                                   
Cik Norashikin Rasid....                                
kita baru jer kenal mase sye start keje kat cnie....
tp sye rase selesa bile luahkan ape yg sye rase kat kamoo....
thank sbb sudi dgr cite2 merapu sye....
thank sbb sudi teman sye g tasik, g bowling, karaoke...
kadang2 sye rase nk nangis jer bile cite somethg kat kamoo....
tapi x mampu nk nangis dah... hehehehhe...
time kasih ckin...
semoga kamoo happy n bahagia selalu....


aku ler....
 me.....
sye plak??? sye akan teruskan hidop sye bersama org2 yg syg n yg snts ade disisi sye.... 
tanpa kamoo semua hidop sye mesti sunyi....
hehehehe...
prinsip hidop sye akan sye kekalkan, iaitu.... 
"Allah Sentiasa Menjajnjikan Yang Terbaik Untuk HambaNYA" 
dan sye amat yakin dgn janji Allah.... 







Kepada kamoo semua... terima kasih sgt2...
 x terbalas jasa korang pada sye....
Saye Sayang Kamoo Sangat2.... (^_^)



No comments:

Post a Comment